Основен Как Да Как да създадете споделен албум на Iphone Xr

Как да създадете споделен албум на Iphone Xr

Как да създам фотоалбум на моя iPhone с помощта на XR?

Съдържание
  1. Как да създам фотоалбум на моя iPhone с помощта на XR?
  2. Защо не мога да споделям албуми на iPhone?
  3. Защо не виждам покана за споделен албум?
  4. Какво представляват споделените албуми на iPhone?
  5. Как да приема покана за споделен албум на моя iPhone?
  6. Съхраняват ли се споделените албуми на iPhone?
  7. Какво ще стане, ако изключа споделените албуми на iPhone?
  8. Как да скрия споделен албум на моя iPhone?
  9. Какво ще стане, ако изключите споделените албуми?
  10. Трябва ли да изключа споделянето на снимки в iCloud?
  11. Какво ще стане, ако изключа споделянето на снимки в iCloud?
  12. Защо получавам снимките на жена си на моя iPhone?
  13. Какво се случва, когато включа снимките в iCloud?
  14. Защо не мога да видя снимките си в iCloud?
  15. Трябва ли да включа снимките в iCloud?
  16. Струва ли си да плащате за iCloud?
  17. Защо съхранението на iPhone е пълно, когато имам iCloud?
  18. Какво е по-добре iCloud или Google Drive?
  19. Как да получа повече iCloud място за съхранение, без да го купувам?
  20. Коя е най-добрата алтернатива на iCloud?
  21. Какво ще стане, ако не платя хранилище в iCloud?
  22. Подобни публикации
Създайте ан албум
  1. В Снимки , докоснете Албуми раздел, след което докоснете .
  2. Изберете да създавай a Нов Албум или Нова споделена Албум .
  3. Назовете албум , след което докоснете Запазване.
  4. Избери снимки искате да добавите, след което докоснете Готово.

Защо не мога да споделям албуми на iPhone?

Докоснете Настройки > [вашето име] > iCloud > Снимки. Изключи Споделени албуми . Докоснете OK. В албуми и снимките автоматично ще се добавят отново, когато включите отново тази настройка.

Защо не виждам покана за споделен албум?

Уверете се, че вашият iPhone и iPhone на другия член имат iCloud Споделяне на снимки И iCloud Photo Library е включена. Уверете се, че сте настроили същите настройки на вашия Mac/iPad, ако използвате такива.

Какво представляват споделените албуми на iPhone?

Споделени албуми ви позволяват да споделяте снимки и видеоклипове само с избраните от вас хора – и те могат да добавят свои собствени снимки, видеоклипове и коментари. Използвайте Споделени албуми на твоят iOS или iPadOS устройство.

Как да приема покана за споделен албум на моя iPhone?

На iPhone или iPad

Отворете приложението Photos на вашия iPhone или iPad. Изберете раздела За вас. Под Покани , докоснете Приемам или Откажете да се присъедините или отхвърлите a споделен албум .

Съхраняват ли се споделените албуми на iPhone?

Когато споделяте албум , снимките ще бъдат съхранени в iCloud, в раздел, който не се брои за вашия iCloud съхранение . Но те също са огледални на iPhone . Така споделени албуми използвайте място на устройствата на абонатите. Трябва да сте внимателни и да не позволявате албуми стане твърде голям.

Какво ще стане, ако изключа споделените албуми на iPhone?

Деактивирането му се изключва всякакви снимки ти си споделен в албуми на други хора, но също така изтрива всички споделен изображения от други хора, които са на вашия iOS или устройство с macOS. Така че деактивирането му няма да премахне изображения от вашите библиотеки или Camera Roll от вашите устройства.

Как да скрия споделен албум на моя iPhone?

Докоснете бутона Споделяне в долния ляв ъгъл на екрана. (Изглежда като квадрат със стрелка, сочеща.) В менюто за действия на Споделяне на лист изберете Крия . Докоснете подканата, която се появява в долната част на екрана, за да потвърдите.

Какво ще стане, ако изключите споделените албуми?

Изтриване споделени албуми че Вие създаден ще премахне снимки и видеоклипове, съхранени в тях И отписване на хората, с които Вие ‘ve споделен на албум . Тези хора ще загубят споделени снимки и видеоклипове, освен ако те изрично са направили копие в собствената си ролка на камерата или iCloud Photo Library.

Трябва ли да изключа споделянето на снимки в iCloud?

Ако ти изключете iCloud Photo Library , то ще Премахване снимки от Вашият iPhone които не са взети На това устройство. Ако искаш изключете iCloud Photo Library но запазете ролката си така, както е, ето как да осигурите актуалност iCloud изображенията не се премахват по време на на процес. Докоснете Снимки .

Какво ще стане, ако изключа споделянето на снимки в iCloud?

Ако Вие изключете iCloud само на вашия iPhone, всички снимки във вашия iPhone ще остане. Можете също да получите достъп до вашия снимки на свързаните устройства или на iCloud . Но новозаснета снимка вече няма да се запазва iCloud .

Защо получавам снимките на жена си на моя iPhone?

защото имаш такъв ябълка ID между вас. в идеалния случай трябва да имате индивид ябълка документ за самоличност. можете да излезете от iCloud на едно устройство и да влезете в нов акаунт. това обаче ще доведе до всички снимки съхранените в текущия iCloud ще бъдат загубени.

Какво се случва, когато включа снимките в iCloud?

Когато ти включете iCloud Photos , Вашият снимки и видеоклипове се качват автоматично iCloud . Те не са дублирани във вашия iCloud архивиране, така че трябва да съхранявате резервни копия на вашата библиотека. Използвайте стъпките по-долу, за да изтеглите копия на вашите снимки и видеоклипове на вашия Mac или PC. Или можете да импортирате библиотеката си на вашия Mac или PC.

Защо не мога да видя снимките си в iCloud?

Уверете се, че iCloud снимки е включен

Ако сте направили снимка на вашия iPhone, но не виж го на другите ви устройства, проверете вашите настройки с тези стъпки: Отидете на Настройки > [вашето име], след което докоснете iCloud . Докоснете Снимки . Включи iCloud снимки .

Трябва ли да включа снимките в iCloud?

В крайна сметка. За мен, iCloud снимка Библиотеката е отличен начин да донеса моите изображения и видео на всичките си устройства. Той може да се похвали с впечатляващи възможности за синхронизиране, офлайн снимка достъп и лесно управление и архивиране, дори за гигантски библиотеки. Но има и няколко предупреждения, които, макар и да не нарушават сделката за мен, може да са за други

Струва ли си да плащате за iCloud?

iCloud Съхранението е една от най-злоупотребяваните и неразбрани функции на iPhone. Обичам продуктите на Apple, но няма друг начин да го кажа: В повечето случаи купувам iCloud Съхранението е ненужно и никога не трябва плащам за то.

Защо съхранението на iPhone е пълно, когато имам iCloud?

Най-голямото нещо, което заема съхранение е снимки. Ако бягате iOS 9 или по-нова версия, след което отидете на Настройки -> iCloud -> Снимки и активирайте iCloud Библиотека със снимки. След това се уверете, че оптимизирате Съхранение на iPhone се проверява. Освен това изтрийте всички приложения, които не можете използвайте .

Какво е по-добре iCloud или Google Drive?

Заключение. без значение Google Диск или iCloud има своите предимства и прави управлението на файлове много по-лесно. Не е трудно да се види това Google Диск е по-естествен избор за потребителите на Android, тъй като работи добре на почти всички устройства, докато iCloud Drive изглежда е предназначен за потребители на iOS.

Как да получа повече iCloud място за съхранение, без да го купувам?

Лесен начин да освободите много пространство в iCloud е да изтриете снимки от вашите резервни копия. Вместо да има снимки съхранени в iCloud , препоръчвам да използвате една от многото облачни услуги на трети страни, които предлагат дори Повече ▼ Безплатно пространство отколкото Apple. Моят личен фаворит е Google Photos, който предлага неограничен брой съхранение безплатно.

Коя е най-добрата алтернатива на iCloud?

Затова в тази статия ви представяме някои от най-добрите алтернативи на iCloud които също са лесни за използване.
  • Amazon Cloud Drive.
  • Google Диск.
  • Dropbox.
  • SugarSync.
  • Кутия.
  • Едно устройство.
  • Dr.Fone – Архивиране на телефона (iOS)

Какво ще стане, ако не платя хранилище в iCloud?

Ако вашите данни в iCloud надвишава съхранение планирам те платени за, iCloud ще спре да работи за вас. НЕ рискувайте всичко. ако има опасност да използвате неплатено iCloud съхранение , премахнете всички документи и данни, които са важни за вас iCloud и ги съхранявайте на локален диск.